FAQ

Leverens

Vi levererar I Kronobergs län, Kalmar län samt sommartid även till Öland. 

Våra körningar sträcker sig från Ljungby till Kalmar, från Åseda till Tingsryd och allt däremellan. Vi försöker alltid samköra flertalet leveranser för att minska utsläpp och levererar alltid köttet i certifierade kylbilar. Våra kylbilar håller högst fyra grader för att kunna leverera köttet med så lång hållbarhet som möjligt. 

Leveranser sker torsdagar och fredagar veckan efter vi fått din beställning. Sista beställningstid för leverans påföljande vecka är alltså söndag 23:30.

Leveranserna skall alltid gå till en privat adress, inte företag då leveranser sker på em/kvällstid från 17.00-22.00 på vardagskvällar. Om man inte är hemma på kvällen så lämnas paketet utanför dörren och leveransen aviseras via sms.

Vi garanterar produktens hållbarhet och kvalitet ända fram till din dörr. Vi garanterar att köttet kan förbli kylt till 22.00 på leveransdagen.

Orderbekräftelse

Vid köptillfället skickas en bekräftelse via e-post. Därför är det väldigt viktigt att du anger din mailadress vid beställning. I denna bekräftelse finner du även ditt beställningsnr. Om du inte har fått en orderbekräftelse via e-post inom ett dygn kontakta då oss för att förvissa dig om att din order har kommit fram.

Moms

Priserna visas inklusive lagstadgad svensk moms (12% / 25%).

Reklamation/Ångerrätt/

Har vi skickat fel vara eller en vara som mot all förmodan inte skulle stämma med beskrivningen eller vara dålig så står vi för samtliga returkostnader. . Vid eventuell retur skall du kontakta först kontakta oss via mail. Uppge ditt ordernr och anledning till reklamation. Återbetalning sker 7 dagar efter av oss godkänd retur, vid problem kontaktar vi dig omgående vid frågor eller om vi anser att returen eller varan inte möter kraven för återbetalningen.

Vikt

Vi kan aldrig garantera exakta vikter, så vi reserverar oss med felmarginal +- 10 % på beställd viktvara.

Hållbarhet

Vi vill kunna erbjuda färska produkter i den högsta av utsträckningar men vissa varor är frysta

Allt vårt kött är märkt med produktionsdatum samt bäst före datum, så att du alltid kan se vilket bäst föredatum varorna har. Om produkten är färsk kan du akktid frysa in den när den kommit hem till dig

Vi garanterar minimum 2-3 dagars hållbarhet på varorna efter att varorna anlänt dig. Alla varor kan frysas direkt vid ankomst. Om du fryser en produkt när den anlänt dig så får du minimum 300 dagars hållbarhet på produkten, egentligen 365 dagar